Laat acryl nagels zetten in onze professionele nagelstudio in Ridderkerk

Acryl nagels zijn al tientallen jaren populair. Maar sinds een tijdje zien we bij onze nagelstudio een stijgende vraag naar acryl nagels laten zetten in Ridderkerk. Er is echt sprake van een herleving van deze trend. Denk je erover na om deze look te proberen? Door acryl nagels krijgen je nagels meer lengte en worden ze sterker. Ook wordt er zo een mooie ondergrond gecreëerd voor de meeste intrigerende nail arts. Maar wat zijn acryl nagels dan precies waar je zo’n mooi en tof effect mee bereikt? Acrylverf is eigenlijk een combinatie van vloeibaar monomeer en poederpolymeer die samen een pasta vormen. Deze pasta hecht zich aan je eigen nagel en wordt vervolgens in de gewenste vorm gebracht. Door acryl nagels te kiezen heb je sterke nagels die ook nog eens lang meegaan! Maak een afspraak om vervolgens met mooie acryl nagels onze nagenstudio in Ridderkerk weer uit te komen.

Acryl nagels in Ridderkerk laten zetten op een veilige en professionele manier

Bij sommige mensen heeft acrylverf een slechte reputatie maar ze zijn niet slechter voor je nagels dan andere types kunstnagels. Wel is het van belang om niet zelf aan de slag te gaan met het verwijderen van je acryl nagels. Als je het zelf gaat doen kun je de natuurlijke staat van je nagels verzwakken. In onze nagelstudio worden je acryl nagels op een professionele manier verwijderd zodat er geen blijvende schade wordt aangericht.

Wil je graag nagels die een lange tijd mee gaan? Dan zijn onze acryl nagels in Ridderkerk een goede match voor jou. Ze gaan namelijk zes tot acht weken mee, dus ongeveer 2 maanden! Afhankelijk van hoe snel je nagels groeien is er om de twee tot drie weken een touch up nodig.

Acryl nagels lang laten zitten met het juiste advies

Soms hebben mensen de gedachte dat je je handen niet kunt gebruiken omdat de nagels anders snel zullen beschadigen. Dit is niet waar want je kunt ze nog steeds blijven gebruiken, alleen het is wel aan te raden om handschoenen aan te doen als je bijvoorbeeld het huis een grote schoonmaakbeurt geeft. Onze professionele nagelstylisten zullen je ook advies geven om je handen en nagels gezond te houden. Zo kun je bijvoorbeeld vocht inbrengende crème en nagelriemolie gebruiken of gaan voor een nagelriemolie met vitamine E.

Durf je handen te laten zien en show je nieuwe acryl nagels! Je hoeft je handen nu niet meer te verstoppen maar ze mogen er zijn. Maak een afspraak bij onze studio in Ridderkerk voor het zetten van acryl nagels door contact op te nemen. Of maak eerst even kennis door een bezoekje te brengen aan onze nagelstudio.

Nam pretium turpis et arcu. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec, imperdiet iaculis, ipsum. Sed aliquam ultrices mauris. Integer ante arcu, accumsan a, consectetuer eget, posuere ut, mauris. Praesent adipiscing. Phasellus ullamcorper ipsum rutrum nunc. Nunc nonummy metus.

Menu