Laat je verwennen in onze nagelstudio in Ridderkerk

Wil je graag mooie nagels volgens de laatste trends? Wil je dat je handen er verzorgd uitzien? Bij onze nagelstudio in Ridderkerk zijn de gecertificeerde nagelstylisten op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van nagelstyling. Een nieuwe nagellak of een nieuw ontwerp op je nagels zoals nail-art, er is van alles mogelijk. Onze stylisten nemen de tijd om je wensen door te spreken. Misschien heb je op Instagram al een leuke trend gespot? Wij houden wel van een uitdaging dus kom maar op met die idee├źn! Maak snel een afspraak door contact op te nemen en geniet snel van mooie en verzorgde nagels.

Werkwijze van de stylisten bij de nagelstudio in Ridderkerk

Alle stylisten die werkzaam zijn in de nagelstudio in Ridderkerk zijn gecertificeerd en gaan volgens een professionele werkwijze aan de slag. Je handen zijn tenslotte je visitekaartje dus wij begrijpen dat je wilt deze er op en top verzorgd uitzien! Wij doen er alles aan om een zo mooi mogelijk eindresultaat te realiseren afgestemd op je wensen. Tijdens de behandeling gebruiken wij hoogwaardige producten. Maar dat niet alleen, wij geven je ook advies en tips mee zodat je zo lang mogelijk van je nagels kunt genieten

Hoe weet ik wat voor mij de perfecte nagelvorm is?

Voordat we met je nagels aan de slag gaan denken we graag met je mee over wat de perfecte nagelvorm is voor de manicure die jij in gedachten hebt. De namen van de nagelvormen zelf zijn niet moeilijk, vierkant of rechthoekig, maar de keuze zelf kan nog al eens een uitdaging zijn. Door net een andere vorm nagel te kiezen kan de manicure van je nagel geheel anders uitpakken. Het kan er opeens heel saai uitzien als de juiste vorm niet matcht met de bijbehorende manicure. Met ronde nagels zit je eigenlijk altijd wel goed daar past elke kleur wel bij. Toch kan dat op een gegeven moment wel erg gaan vervelen. Ga bijvoorbeeld eens voor ovale nagels die geven een vrouwelijke look en ze zijn heel geschikt voor metallic kleuren. Ook kun je dan lekker experimenteren met andere trendy kleurtjes. Ben je helemaal fan van geometrische nail art? Deze variant gaat heel goed samen met een vierkante nagelvorm. Zo zie je dus dat de vorm van je nagels veel invloed heeft op hoe de manicure uitpakt. Maak snel een afspraak bij onze nagelstudio in Ridderkerk om de juiste nagelvorm met bijbehorende nail art uit kiezen. Onze stylisten staan voor je klaar!

Menu