Vakkundige verzorging voor je voeten bij de pedicure in Ridderkerk

Je voeten en teennagels verdienen wel wat verzorging aangezien je er de hele dag op loopt. Bij dé pedicure in Ridderkerk krijgen je voeten en teennagels de aandacht die ze verdienen! Soms hebben mensen de neiging om hun voeten alleen tijdens de zomer goed te verzorgen. Je voeten zijn dan zichtbaar en dan wil je natuurlijk dat ze er goed uitzien. Toch is een goede voetverzorging het gehele jaar door erg belangrijk! Kom eens langs in onze pedicure salon en laat je nagels aansluitend van een mooie lak voorzien bij onze mooie nagelstudio in Ridderkerk. Ga je voor een natuurlijke kleur of French manicure? Of wil je acryl nagels laten aanbrengen op je tenen? Op die manier verstevig je je teennagels.

Hoeveel kost een pedicurebehandeling bij de pedicure in Ridderkerk?

Wij vinden dat iedere man of vrouw mooie en verzorgde voeten verdient. Daarom houden wij van Fan nails studio, pedicure in Ridderkerk, onze prijzen zo laag mogelijk. De meeste behandelingen bij onze pedicure in Ridderkerk liggen tussen de 25 en 35 euro. Een gemiddelde behandeling duurt meestal ongeveer drie kwartier. Zo worden je nagels mooi bijgeknipt, worden je nagels verzorgd en wordt de huid rondom de nagels weer in optimale conditie gebracht. Ook je voetzool krijgt heel wat de voortduren. Dus die krijgt bij ons ook de volledige aandacht. Als je last hebt van pijnlijke drukplekken, geef het vooral aan! Dan kijken wij hier nog een keer secuur naar. Zo kunnen wij ook meteen likdoorns verwijderen en eelt weghalen.

In sommige gevallen kunnen onze behandelingen bij de verzekering worden vergoed. Als je diabetes hebt waarbij voetverzorging als noodzakelijk is bestempeld, kun je een vergoeding krijgen uit de basisverzekering. Als je voetproblemen hebt die voortkomen uit een andere medische oorzaak, wordt dit in sommige gevallen vergoed.

Voetproblemen laten verhelpen bij de pedicure in Ridderkerk

Wanneer je last hebt van bepaalde voetproblemen is de beste remedie om er ook thuis mee aan de slag te gaan. Wij geven je graag uitgebreid advies over wat je kunt doen om voetproblemen te voorkomen en tegen te gaan. Ook al heb je geen voetproblemen, toch is een goede verzorging van belang. Wil je het gevoel van soepele en gladde voeten na een pedicurebehandeling langer houden? Ga dan voor een voetlotion die je kunt inmasseren in je voeten. Wil je meer persoonlijk advies? Kom dan langs bij de pedicure in Ridderkerk of boek meteen een pedicurebehandeling.

Menu